Home

Organisatie Mud Masters verwacht dat evenement door kan gaan

Organisatie Mud Masters verwacht dat evenement door kan gaan Biddinghuizen - 21 juli 2021.  Op 25 en 26 september staat Mud Masters Biddinghuizen op het programma. Het evenement, waarbij deelnemers een parcours afleggen waarin diverse hindernissen zijn aangebracht in een modderige setting, is de afsluiting van het tiende seizoen. Ondanks de persconferentie van 9 juli over aangescherpte coronamaatregelen, verwacht de organisatie dat het door kan gaan.

"Naar de afgelopen evenementen waren er geen coronabesmettingen herleidbaar", aldus de organisatie. "Ook niet bij het Biddinghuizen-event in september 2020, toen Testen voor Toegang nog niet bestond en er dus geen checks werden gedaan op test- of vaccinatiebewijzen". Eerdere Mud Masters evenementen tijdens de coronapandemie vonden plaats in Haarlemmermeer (juli 2021 en mei 2021 als FieldLab) en september 2020 (Biddinghuizen). Volgens de organisatie is het evenement coronaproof: "Het Mud Masters-concept voldoet uit zichzelf al aan de regels. Het is namelijk een sportevenement in de buitenlucht, op enorme terreinen, waarbij de deelnemers zijn verdeeld over 2 dagen en 50 tijdslots".

Kaartverkoop
Tickets voor Mud Masters Biddinghuizen 2021 zijn te koop via https://mudmasters.nl. Prijzen variëren van 59,00 voor het 6km-parcours tot 96,50 voor de volledige 42km. Hierbij is nog geen ticketfee inbegrepen; ook moet er nog afzonderlijk een parkeerticket worden aangeschaft. "Als Biddinghuizen 2021 onverhoopt toch niet doorgaat vanwege corona, krijgen deelnemers hun geld terug", schrijft de organisatie.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2021, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat