Land Art Weekend 2022 in aantocht

Land Art Weekend 2022 in aantocht Biddinghuizen - 20 mei 2022.  Het Land Art Weekend 2022 is dit jaar op zaterdag 4 en zondag 5 juni. Met een uitgebreid programma worden alle landschapskunstwerken van Flevoland in het zonnetje gezet. Bij elk kunstwerk staat een gids die veel weet over het kunstwerk en er zijn verschillende activiteiten.

Het virtual realityproject van Black Pencil gaat op 4 juni in première in De Groene Kathedraal; Tai Chi Tao Lelystad geeft tweemaal daags lessen tai chi bij Exposure; je kunt tekenworkshops door Elianne Koolstra volgen bij Riff, PD#18245; en bij PIER+HORIZON is kunstenaar Paul de Kort zelf aanwezig om de toekomst van het kunstwerk te bespreken.

Van de landschapskunstwerkten bevindt "Riff, PD#18245" zich in Biddinghuizen, aan de Bremerbergdijk vlakbij de Elburgerbrug.

Aandacht voor tekenen
Dit jaar is er ook veel aandacht voor tekenen. Elianne Koolstra heeft illustraties gemaakt van alle kunstwerken voor het gratis magazine van Land Art Flevoland, dat mede werd mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij. Elianne Koolstra geeft op zaterdag en zondag tekenworkshops bij Riff, PD#18245. "Bekijk samen het kunstwerk van alle kanten, laat je inspireren, en teken 'em zelf", aldus de organisatie. "Neem hiervoor je eigen tekenmaterialen mee of schaf ter plekke voor een klein prijsje het unieke Land Art Flevoland-schetsblok aan met mooi tekenpapier en boordevol tekentips".

Kijk voor meer informatie op https://www.landartflevoland.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat