Q-Dance en Walibi verlengen samenwerking: de komende 10 jaar Defqon.1 in Biddinghuizen

Q-Dance en Walibi verlengen samenwerking: de komende 10 jaar Defqon.1 in Biddinghuizen Biddinghuizen - 25 mei 2022.  Defqon.1, het hard style festival, met meer dan 95.000 bezoekers uit meer dan 110 landen, zal ook de komende 10 jaar georganiseerd gaan worden op het evenemententerrein van Walibi Holland.

Q-dance zegt ontzettend blij te zijn dat ze de samenwerking met Walibi hebben kunnen verlengen. "Ook na twee jaar stilstand is het mooi om te merken hoeveel waarde we hebben aan onze strategische partners. Met de goedkeuring van de vierde dag dit jaar en het wederzijds vertrouwen staat niets ons in de weg om de komende jaren verder te groeien. We kunnen niet wachten om deze zomer eindelijk weer samen te zijn met onze fans op het prachtige Walibi terrein." aldus Q-dance

Ook Walibi is blij met deze samenwerking met Q-dance: "Wij kennen Q-dance als een professionele organisatie waar we graag nog 10 jaar mee willen samenwerken. Wij zien Defqon.1 als een waanzinnig evenement van hoge kwaliteit dat veel (internationale) gasten trekt. Het evenemententerrein van Walibi is er meer dan klaar voor."

Vier dagen van waanzin
Dit jaar opent het evenemententerrein in Biddinghuizen haar deuren van donderdag 23 juni tot en met 26 juni. De line-up bestaat uit de grootste namen in de hard dance scene, lees hier de volledige line-up van Defqon.1.

De weekendkaarten zijn volledig uitverkocht, maar er zijn nog vrijdag- en (premium)zondagkaarten beschikbaar.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat