Flevoboulevard Fietsroutes

Fietsroute Flevoboulevard
In het gebied van de Flevoboulevard kunt u fantastisch wandelen en fietsen door bossen, poldergebied, langs stranden en over dijken met prachtige vergezichten over het Veluwemeer. Langs de route komt u vele recreatieve attrractiepunten en gezellige horecagelegenheden tegen. Kilometers lange wandel- en fietspaden zijn aanwezig. U kunt zelf uw route uitstippelen. 

Fietsroute
Voor een leuke fietstocht kunt u de flyer downloaden met de fietsroute.
Fietsroute Flevoboulevard op MP3
Na de fietsroute op kaart is er nu ook een fietsroute gemaakt voor uw MP3 speler.
U kunt volgen, volgens de routekaart of routebeschrijving en onderweg hoort u op diverse punten langs de route gesproken tekstfragmentenmet informatie over de omgeving. De nummers op de routekaart corresponderen met het gesproken tekstfragment die u dan moet afluisteren. De informatie die u dan hoort is divers en gaat bijvoorbeeld over   culturele-, historische- of architectonsiche wetenswaardigheden, maar wijst u ook op dat gezellige theehuisje of een bijzonder boederijtje of dat unieke plekje in Flevoland.

Voor deze MP3 route kunt u terecht op de volgende website www.themaroutes.nl . Download de route en routekaart van Dronten en u krijgt de route van de Flevoboulevard.
Fietsroute Flevo-landschap Reve-Abbertbos
U kunt de fietsroute van de Flevoboulevard ook uitstekend combineren of uitbreiden met de nieuwe fietsroute van het Flevolandschap door het Reve-Abbertbos. Deze route gaat van start bij het informatiecentrum Veluwerandmeren (nummer 17 op de kaart van fietsroute Flevoboulevard).
Liever een andere activiteit aan de Flevoboulevard? Laat je inspireren via onderstaande categorieën:
Overnachten
Overnachten
Eten & Drinken
Eten & Drinken
Avontuur
Avontuur
Fietsen & Wandelen
Fietsen & Wandelen
Watersporten
Watersporten
Evenementen
Evenementen
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat