Weer van invloed op bezoekersaantallen

Weer van invloed op bezoekersaantallen Biddinghuizen - 24 maart 2008.  Toeristische attracties in Flevoland hebben dit jaar tijdens de paasdagen minder bezoekers getrokken dan verwacht. De belangrijkste oorzaak hiervan is waarschijnlijk het koude en slechte weer.

Bij Walibi World was het in vergelijking met het zonnige paasweekeinde van 2007 minder druk. Ook de Bataviawerf en de Doe- en Kijkdag op de Kemphaan in Almere trokken minder bezoekers dan vooraf gehoopt. Het Aviodrome in Lelystad was aangenaam verrast door de bezoekersaantallen. Deze waren namelijk gelijk aan vorig jaar. Enkele rondvluchten aan het begin van de dag werden door het slechte weer geannuleerd. Overdekt spelen bij Ballorig was een goed alternatief voor de jonge Almeerders, daar was het dan ook drukker dan de vorige paasdagen. Ook Batavia Stad spreekt met 14.500 bezoekers van een gezellige drukte.

Door de sneeuw ondervond het verkeer de nodige hinder. Op een aantal plaatsen maakten automobilisten een schuiver. De schade bleef beperkt. De paassneeuw zorgde ook voor de nodige pret, zo konden kinderen eindelijk weer sleetje-rijden en sneeuwpoppen maken.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat