Informatiecentrum zoekt vrijwilligers

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers Biddinghuizen - 1 april 2008.  Het Informatiecentrum Veluwerandmeren zoekt enthousiaste vrijwilligers. Als vrijwilliger moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan en hen te informeren over al het moois dat het Veluwerandmerengebied te bieden heeft.

Het Informatiecentrum is geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. En tijdens schoolvakanties van woensdag- t/m zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur.

In het Informatiecentrum Veluwerandmeren, dat is gehuisvest in hetzelfde pand als restaurant De Fazant, nabij de brug tussen Elburg en Flevoland, kun je in korte tijd veel te weten komen over het Veluwerandmerengebied.

Op speelse en interactieve wijze wordt informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur. Ook de historie en het waterbeheer komen uitgebreid aan bod.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Stichting Wiel in Elburg en de Vrijwilligers Vacaturebank in Dronten of een mailtje sturen naar info@infoveluwerandmeren.nl.

Meer informatie?
Mirjam Stoffer (projectleider)
Tel. 06-23294106

Jacob van Olst (voorzitter Raad van Bestuur)
Tel. 0320-286113

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat