Opkikkerdag bij Walibi World

Biddinghuizen - 12 april 2008.  Zaterdag 12 april a.s. organiseert stichting De Opkikker haar vierde Super Opkikkerdag van 2008. Tijdens deze Super Opkikkerdag biedt stichting De Opkikker met ruim 70 vrijwilligers gezinnen met een langdurig ziek kind hun broodnodige afleiding aan.

Deze unieke dagen worden speciaal georganiseerd voor vijftig gezinnen waarvan één van de kinderen langdurig onder behandeling is in een met de stichting samenwerkende instelling. Om deze instellingen een continu aanbod te bieden is stichting De Opkikker er in geslaagd om sinds het begin van dit jaar maandelijks(!) een dergelijk evenement te organiseren. Dit leidt er toe dat er komend weekend al 250 gezinnen een Opkikkerdag hebben gekregen in het eerste kwartaal van dit jaar.

De komende Super Opkikkerdag zal voor het eerst plaats vinden op Walibi World in Biddinghuizen. Ook dit keer zal stichting De Opkikker er alles aan doen om de kinderen uit de dagelijks, vaak harde realiteit te laten ontsnappen. Na een persoonlijke intake is er voor elk gezin een persoonlijk draaiboek geschreven waarin natuurlijk een bezoek aan het attractiepark niet zal ontbreken. Daarnaast zijn er deze dag speciaal voor deze doelgroep een aantal unieke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen zich prinses/kabouter/fotomodel/politieagent of brandweerman voelen, met het hele gezin een rit met een trike/sportauto of limousine maken, vliegen in een helikopter, drumles krijgen of chocolade maken.

Dat deze Super Opkikkerdagen als bijzonder en uniek worden ervaren blijkt wel uit de nominatie van de “Gouden Giraffe” die de organisatie vorig maand ontving van High Profile. De vakjury van deze uitgeverij (welke leidend is binnen de evenementensector) heeft De Super Opkikkerdagen genomineerd tot één van de drie beste evenementen in de charitatieve sector.

De dag wordt afgesloten met een besloten optreden van diverse bekende artiesten en een passend buffet.

Deze Super Opkikkerdag begint om 10.00 uur op vakantiepark Walibi World, Cerespark 2 te Biddinghuizen, waarna het programma doorloopt tot 18.00 uur. Op dit tijdstip worden de gezinnen feestelijk uitgezwaaid door de relaties en alle betrokken vrijwilligers.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat