Prijzen voor winnaars wedstrijd

Prijzen voor winnaars wedstrijd Biddinghuizen - 30 juni 2008.  Zaterdag 22 maart ging het Informatiecentrum Veluwerandmeren open voor het publiek. Om dit heuglijke feit te vieren is toen een ballonwedstrijd gehouden. De deelnemers hebben lang in spanning gezeten of hun ballon teruggevonden werd.

De buren van het Informatiecentrum Veluwerandmeren schonken belangeloos een aantal zeer leuke prijzen. Voor de winnaar gaf Walibi World maar liefst 2 entreebewijzen. Deze hoofdprijs ging naar Henk Binnekamp uit Elburg. Zijn ballon werd helemaal in België teruggevonden. Het Rivièra Parc had voor de andere prijswinnaars een geweldige prijs in petto. Voor hen was er een waardebon voor een compleet arrangement in Kidzvillage. De prijswinnaars waren helemaal in hun nopjes met de gewonnen prijzen en vonden het 'onwijs cool' dat hun ballon is teruggevonden.

Prijswinnaars:
Henk Binnekamp uit Elburg, 193 km
Marisca Melis uit Dronten, 153 km
Sander Siepel uit Dronten, 152 km
Benise van Engelen uit Elburg, 128 km
Sven Hageman uit Zwolle, 103 kmSpeels
In het Informatiecentrum Veluwerandmeren, op het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland, kun je in korte tijd veel te weten komen over de Veluwerandmeren.. Op speelse wijze wordt informatie gegeven over de recreatie en natuur. Ook de historie en het waterbeheer komen uitgebreid aan bod. Een bezoekje aan het Informatiecentrum is beslist de moeite waard.

Het Informatiecentrum is geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat