Championsrace bij FlevOnice

Championsrace bij FlevOnice Biddinghuizen - 15 februari 2009.  Dinsdag 17 februari 2009 wordt voor de eerste keer de FlevOnice Championsrace georganiseerd.

Olympisch kampioenen zullen de strijd aangaan met marathon kampioenen. Aan de start zullen de Olympisch kampioenen Chad Hedrick, Enrico Fabris en Bob de Jong verschijnen. In januari worden twee wildcards uitgegeven (o.b.v. talent, vorm, etc) aan twee marathonschaatsers. De zes rijders starten gezamenlijk met als motto: wie als eerste de 5 kilometer aflegt, is de winnaar. Na een warming-up ronde zal de race om 11.00 starten.

Na de wedstrijd, ereronde en de huldiging, is de 5-kilometerijsbaan weer open voor het publiek en kan iedereen gaan schaatsen. Samen met het goede doel Right to Play organiseert FlevOnice een speciale prestatie toertocht. Onder begeleiding van enkele bekende schaatsers wordt met elke geschaatste kilometer geld ingezameld voor Right to Play. Ook bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een schaatsclinic met één van de Olympisch kampioenen. Aan het einde van de dag vindt een veiling plaats waar speciale schaatsspullen van bekende en minder bekende schaatsers verkocht worden. De opbrengst hiervan gaat eveneens naar Right to Play.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met: Roel Ketelaar of Jaap Feil

Tel : 0321-328480
e-mail : info@flevonice.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat