Informatiecentrum geopend

Informatiecentrum geopend Biddinghuizen - 2 april 2009.  Woensdagmiddag is het Informatiecentrum Veluwerandmeren weer geopend voor publiek. Het belooft een heel leuk seizoen te worden met iedere maand een nieuwe expositie in de wisseltentoonstelling en diverse publieksactiviteiten.

Leden van de Schilderskring De Stal uit Dronten hebben zich laten inspireren door het voorjaar. De hele maand april is het resultaat hiervan te bewonderen in het Informatiecentrum. Woensdagmiddag 1 april is de tentoonstelling officieel geopend door Anneke Kleefstra uit Dronten.


Anneke Kleefstra opent expositieDemonstratie
Zaterdagmiddag 18 april geeft de Schilderskring De Stal van 13.30 tot 16.00 uur een schilderdemonstratie in het Informatiecentrum Veluwerandmeren.

Inspireren
Ook het publiek wordt uitgedaagd zich te laten inspireren door het voorjaar en een voorjaarsgedicht over de Veluwerandmeren te maken, een schilderij, foto, maquette of ..... Voor binnen of buiten. Alles mag! Er is wel één voorwaarde. Je wordt gevraagd je inzending zelf naar het Informatiecentrum Veluwerandmeren te brengen. Inleveren kan tot 19 april.

Alle inzenders krijgen een leuke attentie! En er zijn leuke lenteprijzen te winnen! De prijsuitreiking is zaterdagmiddag 25 april.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat