Raps24KiKa bij FlevOnice: 24 uur skeeleren

Biddinghuizen - 18 augustus 2009.  Op vrijdag 4- en zaterdag 5 september 2009 is het weer tijd voor de Raps24KiKa. Raps24Kika is een uniek 24-uurs skate-/ skeelerevenement voor geoefende én ongeoefende skeeleraars die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren.

Niet alleen voor henzelf, maar vooral voor het goede doel Stichting KiKa. Tijdens de vorige, en alweer vijfde, editie bij FlevOnice in 2008 is er maar liefst € 19.000,- opgehaald door ruim 300 deelnemers.

Estafette
Op vrijdag 4 september a.s. is er vanaf 16.00 uur middels het estafettesysteem 24 uur lang continu één rijder per team op de baan. Op dit moment hebben wederom al vele teams zich aangemeld bij de organisatie. Het belooft ook dit jaar weer een mooi spektakel te worden. Tijdens het evenement worden er allerlei spetterende activiteiten georganiseerd en bekende namen zoals Rintje Ritsma zullen wederom niet ontbreken.

Kinderactiviteiten
Aan de kinderen is eveneens gedacht; er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten zoals een springkussen, creatieve workshops, etc. Het bekende weekblad Panorama heeft ook hun medewerking aan het evenement verleend en zal tijdens de 24-uurs race op FlevOnice prominent aanwezig zijn. Verder biedt de organisatie bezoekers de gelegenheid om zich tegen een kleine vergoeding het 5-kilometer parcours van FlevOnice te laten rondrijden. Opbrengsten hiervan gaan naar Stichting KiKa. Raps24KiKa zal worden ondersteund door live muziek en de immer energieke spreker Jannes Mulder. Aansluitend op de race op zaterdag 5 september om 16.00 uur wordt er een veiling t.b.v. het goede doel KiKa georganiseerd.

Bezoekers en supporters zijn van harte welkom. Entree is gratis. Uiteraard bestaat ook nog steeds de mogelijkheid voor teams of individuele skeeleraars om zich aan te melden via de website: http://www.raps24kika.nl.

FlevOnice

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat