Verdachten woninginbraak en autodiefstal gepakt

Biddinghuizen - 29 oktober 2009.  Dinsdagmiddag zijn op een parkeerplaats in Biddinghuizen drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid van woninginbraak en autodiefstal.

De drie liepen tegen de lamp toen bleek dat de auto, waarin ze zich verplaatsten, als gestolen gesignaleerd bleek te staan en de buitenlandse kentekenplaten niet bij de auto hoorden. De drie mannen, 17, 27 en 34 jaar zijn overgedragen aan politie Gooi en Vechtstreek en zitten nog vast.

Pretpark
Op het parkeerterrein nabij het pretpark in Biddinghuizen stond al enige tijd een niet afgesloten auto. Bij navraag van de politie bleek de beveiliging van het park gegevens te hebben van een van de mannen die aangaf dat hij de sleutels van de bewuste auto was verloren. Omdat de beveiliging het zaakje niet vertrouwde alarmeerden ze de politie. Uit onderzoek bleek dat de auto gestolen was bij een woninginbraak in de regio Gooi en Vechtstreek.

De buitenlandse kentekenplaten behoorden niet op het voertuig. De drie verdachten, allen afkomstig uit Breda, zijn in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiebureau in de regio Gooi en Vechtstreek. De auto en de kentekenplaten zijn voor nader onderzoek in beslag genomen.

Bron: Politie Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat