Slipcursus op FlevOnice

Biddinghuizen - 1 januari 2010.  Het Almeerse bedrijf VVC-Adventure tovert in april de schaatsbaan FlevOnice in Biddinghuizen om tot de 'grootste slipbaan van de wereld'.

Op 2, 3 en 4 april worden rijvaardigheidstrainingen gegeven op de oefenpiste van FlevOnice. ,,Cursisten kunnen met de skidcar terecht op de oefenpiste'', vertelt Jeffrey IJbema. ,,Ook kunnen ze met hun eigen auto op de drie- en vijf kilometerbaan remoefeningen doen.''

Bij FlevOnice is niet alleen aandacht voor ernst. ,,Cursisten kunnen bij wijze van toetje na alle inspanningen gebruik maken van de Carver One,'' aldus IJbema. ,,Dat is een kruising tussen een motor en een auto. In de bochten kun je met dit voertuig meer snelheid maken dan met een racewagen.

Op rechte stukken wint de racewagen, maar in de bochten is de Carver One de snelste.'' VVC-Adventure verwacht grote toeloop in Biddinghuizen, omdat de cursisten meer ruimte hebben dan op het terrein in Almere. FlevOnice is niet bang voor schade, omdat het ijs in april al weg is.

Bron: Webregio.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat