NL Doet bij Informatiecentrum

NL Doet bij Informatiecentrum Biddinghuizen - 26 maart 2010.  Vrijdag 19 en zaterdag 20 maart waren de landelijke NL Doet dagen (voorheen de Make A Difference Day dagen). Ook in onze gemeente zijn veel vrijwilligers aan de slag gegaan.

Op ruim 12 locaties staken klusteams de handen uit de mouwen. Er werd onder andere geklust bij informatiecentrum Veluwerandmeren in Biddinghuizen, de Dorpsboerderij van Triade in Dronten, woonzorgcentrum De Regenboog in Dronten en kinderboerderij De Bambihof in Swifterbant.

Wethouders Filip van As en Erik Langeweg hebben vrijdag ook een handje geholpen. Filip van As hielp de klusteams bij woonzorgcentrum De Regenboog in Dronten met het maken van pannenkoeken voor de bewoners. Wethouder Erik Langeweg hielp jongeren van het ROC bij het voorjaarsklaar maken van kinderboerderij De Bambihof in Swifterbant.

Stichting Enjoy It Flevoland heeft dit jaar de rollen omgedraaid. Afgelopen jaren ging klusteams bij hun aan de slag. Zaterdag gingen zij met alle kinderen en begeleiders die dit weekend bij de stichting logeerden aan de slag met het opruimen en schoonmaken van begraafplaats De Wissel in Dronten.

Bron: Gemeente Dronten

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat