Kikkerspeelboek Informatiecentrum Veluwerandmeren

Kikkerspeelboek Informatiecentrum Veluwerandmeren Biddinghuizen - 15 april 2010.  Het Informatiecentrum Veluwerandmeren heeft er een nieuwe attractie bij. Zaterdag 24 april om 14.00 uur is de feestelijke presentatie van een grappig en leerzaam Kikkerspeelboek voor kinderen.

Alle kinderen en hun (groot)ouders zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en samen met een grappige kikker buiten op ontdekkingstocht te gaan.

De illustraties in het kikkerspeelboek zijn gemaakt door Kim den Dulk, studente aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. Komend seizoen gaat Kim in het Informatiecentrum ook verschillende creatieve workshops voor kinderen geven.

De eerste workshop op zaterdagmiddag 8 mei staat de workshop in het teken van moederdag. Aanmelden voor deze workshop kan via de website van het Informatiecentrum Veluwerandmeren, http://www.infoveluwerandmeren.nl.

In april is het Informatiecentrum Veluwerandmeren open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur.

U kunt het centrum vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat