BeagleSpektakel bij FlevOnice

BeagleSpektakel bij FlevOnice Biddinghuizen - 15 mei 2010.  Op zondag 13 juni 2010 vindt om 9.30 uur de aftrap van het BeagleSpektakel plaats op het terrein van FlevOnice.

Alle geïnteresseerden zijn welkom om te genieten van activiteiten, wedstrijden en de vele stands op de braderie. De dag wordt afgesloten met de grote BeagleRace en een actie voor het goede doel.

Het BeagleSpektakel wordt groots aangepakt. Dit jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld voor iedereen die van Beagles houdt en natuurlijk voor iedereen die een leuke dag uit wil. Het Spektakel is ontstaan door het samenvoegen van de jaarlijkse familiedag en de jonge honden keuring, die deze dag ook plaatsvindt.

Programma
Alle gasten zijn welkom vanaf 09.30 uur op de 400 meter baan van FlevOnice te Biddinghuizen. De hele dag door kan iedereen deelnemen aan verschillende workshops zoals behendigheid, hersenwerk, ringtraining en mini coursing.

Om 15.30 uur zal de grote BeagleRace plaatsvinden waarbij de snelste hond van de dag bekend zal worden.

Actie
De dag wordt afgesloten met een stunt voor het goede doel. Gedurende de dag kan iedereen ballonnen kopen. Om 16.00 uur zullen de ballonnen gezamenlijk de lucht in worden gelaten. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan Dutchypuppy, de stichting van Bridget Maasland, welke zich inzet voor het verminderen van het aantal straathonden en de mishandeling van honden.

Braderie
Om alle activiteiten van de dag heen, bevindt zich de braderie met allerhande producten en informatie. Er zijn voor deze braderie nog enkele standplaatsen beschikbaar tegen een zeer voordelig tarief. Neemt u voor meer informatie hierover contact op met SensiT Events & Advice per email: info@sensitevents.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat