Raps24kika; een extra bijzondere prestatie

Biddinghuizen - 5 augustus 2010.  Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september wordt alweer de 7e Raps24KiKa verreden op de baan van Flevonice te Biddinghuizen.

De Raps24KiKa is een unieke 24uurs skate-/skeelerwedstrijd in estafettevorm voor iedereen die in teamverband een prestatie wil leveren voor zichzelf, het team en het goede doel. De opbrengsten van de Raps24KiKa worden namelijk geschonken aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Het ultieme skeelerweekend
Deelnemen aan de Raps24KiKa staat voor een weekend lang, sportief bezig zijn en je grenzen verkennen met je collega’s, vrienden, familie, kennissen of medestanders. Gedurende het evenement, sla je een kampement op met je team langs de baan van waaruit je het weekend kunt beleven. De complete faciliteiten van FlevOnice staan 24 uur lang tot je beschikking, waaronder doucheruimtes en restaurant.

Van alles te beleven voor deelnemers en bezoekers
Panorama is mediapartner en geeft het evenement weer de benodigde publiciteit, Red Bull zal de laatste uren de deelnemers van vleugeltjes voorzien, een professioneel team van masseurs en FysioTape staat klaar om de deelnemers te verzorgen en uiteraard zullen er weer een aantal prof sporters uit sympathie rondes meerijden. Het hele evenement wordt opgeluisterd met muziek, de aanwezigheid van diverse bekende Nederlanders, dweilorkesten, een informatiestand van KiKa en de altijd energieke speaker Jannes Mulder.

De Raps24KiKa sponsoren dit jaar gaat heel eenvoudig. Uiteraard kun je sponsorgeld overmaken aan Stichting Raps24 (rekeningnummer 147488540), maar daarnaast kun je loten kopen waarmee je kans maakt op spectaculaire prijzen. Er zijn twee soorten loten te koop; á € 2,50 (voor personen) en € 50,- (voor bedrijven). De loterij vindt plaats op zaterdag direct na de finish, maar de uitslag zal eveneens bekend worden gemaakt via de website http://www.raps24kika.nl.

De essentie
De opbrengst van de zesde editie van de Raps24KiKa was met ruim € 25.000,- wederom een record (in 2008 was de opbrengst ruim € 18.000,-). De essentie van het evenement kan niet genoeg benadrukt worden: een topprestatie leveren door jezelf, voor elkaar en vooral voor KiKa. En daarin zullen alle deelnemers, zoals ieder jaar eigenlijk, glansrijk slagen in de 2010 editie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat