FlevOnice Valentijns Arrangement

Biddinghuizen - 2 februari 2011.  Dorhout Mees en FlevOnice bieden geliefden tijdens het Valentijns weekend van vrijdag 11- tot en met maandag 14 februari a.s. een arrangement inclusief diner, overnachting, ontbijt en een dag schaatsen aan voor slechts € 49,50 per persoon, per nacht.

Dorhout Mees is bij uitstek de lokatie voor romantisch tafelen en een overnachting in rustieke omgeving. Met haar sfeervolle restaurant, gezellige hotellounge, knusse ontbijtruimte en 42 hotelkamers is het de perfecte plek voor een uitstapje met geliefden.

Het nabijgelegen complex FlevOnice, biedt de Valentijn liefhebbers de mogelijkheid om de benen te strekken op het 5-kilometer buitenijsparcours.

Onder het genot van een warme chocomel kan men bijkomen in het restaurant van FlevOnice bij de open haard. Dorhout Mees en FlevOnice zijn in een rustieke omgeving gelegen. Genieten van het weidse uitzicht, groene weides, golfbanen en nog veel meer.

Deze aanbieding geldt per persoon, per nacht, is op basis van 2 personen en is te reserveren voor vrijdag 11-, zaterdag 12-, zondag 13- of uiteraard maandag 14 februari a.s.. Een arrangement met alleen dineren en schaatsen is tevens mogelijk voor slechts € 29,50 per persoon (obv 2 personen).

Eventuele extra overnachtingen of activiteiten (golfen, kleiduifschieten, etc.) is in overleg uiteraard mogelijk.

Informatie en reserveren kan via info@dorhoutmees.nl of info@flevonice.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat