Ondernemers genieten bij Dijk 10

Ondernemers genieten bij Dijk 10 Biddinghuizen - 22 juli 2011.  Donderdagavond werd bij Dijk 10 in Biddinghuizen het jaarlijkse zomerfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) gehouden. De belangstelling was groot te noemen.

OVDD, met ondernemers uit vooral Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant, hebben ieder jaar diverse activiteiten. Naast een maandelijkse borrel in één van de drie kernen, zijn er bedrijfsbezoeken en is er het nieuwjaarsfeest. Vast onderdeel van het jaarprogramma is het zomerfeest, ieder jaar op een andere locatie.

Smakelijk
Dijk 10 had de ruimten speciaal aangepast voor de vele ondernemers. Via een lopend buffet konden de aanwezigen genieten van een smakelijke maaltijd, die ter plekke werd bereid. Op de barbecue bereide stokjes saté, hamburgers en ander vlees vonden gretig aftrek. Met salades, stokbrood en frites werd het een complete en smakelijke maaltijd. Middels een ijsbuffet en koffie kon bovendien worden genoten van een dessert.

Netwerken
Tijdens de avond was er bovendien volop gelegenheid om te netwerken. Het personeel van Dijk 10 voorzag de aanwezigen van een drankje, onder het genot waarvan nieuwe contacten werden gelegd.

Meer informatie over het lidmaatschap van OVDD vindt u op http://www.ovdd.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat