Veluwerandmeren zoekt jonge wateronderzoekers

Veluwerandmeren zoekt jonge wateronderzoekers Biddinghuizen - 26 augustus 2011.  ‘Kijk dat stokje beweegt. En oh, dat ronde dingetje daar zwemt ook’. Wil jij weten welke planten en beestjes in het Veluwemeer leven? Woensdagmiddag 31 augustus organiseert het Informatiecentrum Veluwerandmeren een wateronderzoekmiddag voor kinderen.

Tussen 13.30 en 15.30 uur gaan de jonge onderzoekers onder begeleiding van een watergids van het IVN met emmers en schepnetjes op pad om water uit het Veluwemeer te halen. Met een loep of microscoop kun je in het Informatiecentrum goed zien wat er allemaal leeft in het Veluwemeer.Aanmelden
Wil je graag meedoen aan deze wateronderzoekmiddag? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar info@infoveluwerandmeren.nl. Telefonisch aanmelden kan op telefoonnummer 06-232941036. Wees er snel bij, want vol = vol. Deelname is €1,50 per kind. Doe wel laarzen en oude kleren aan.U vindt het Informatiecentrum Veluwerandmeren aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Informatiecentrum VeluwerandmerenBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat