Internationaal deelnemersveld bij Raps24Kika

Biddinghuizen - 1 september 2011.  Aanstaande vrijdag 2 september zal de Raps24KIKA worden georganiseerd. Deze 24 uurs skeelerwedstrijd zal om 15.00 van start gaan op de baan van FlevOnice in Biddinghuizen. Tijdens deze wedstrijd zullen ongeveer 40 teams uit Nederland, Engeland en Tsjechië strijden om de Raps24kika 2011.

Zoals de naam al aangeeft staat deze wedstrijd geheel in het teken van de stichting KIKA. Alle deelnemers hebben voorafgaande aan deze wedstrijd geprobeerd zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst van deze lotenverkoop zal aan het einde van het evenement op zaterdag 3 september om 15.30 worden gedoneerd aan de stichting KIKA. John Jones zal als ambassadeur van Stichting KIKA de cheque in ontvangst nemen. Afgelopen jaar was de opbrengst ruim 41.000 euro, de organisatie hoopt dat bedrag dit jaar te overtreffen.

Vaandel
Naast de sportieve prestatie en het steunen van het goede doel staat gezelligheid ook hoog in het vaandel. Er zal een blaasband aanwezig zijn om de deelnemers op te peppen en een speaker zal aanwezig zijn om het publiek bij de wedstrijd te betrekken. Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek. Op de zaterdag zullen vele skeeler liefhebbers de deelnemers komen ondersteunen. Jochem Uytdehaage, oud olympier, heeft o.a. aangegeven aanwezig te zullen zijn om de deelnemers te komen steunen en aanmoedigen.

Kijk voor meer informatie op http://www.raps24kika.nl

FlevOnice

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat