Henk Ketelaar Schaatstoertocht bij FlevOnice

Henk Ketelaar Schaatstoertocht bij FlevOnice Biddinghuizen - 1 februari 2012.  Op zaterdag 4 februari a.s. organiseert FlevOnice de Henk Ketelaar Schaatstoertocht, dit is tevens de derde schaatstoertocht van het seizoen.

FlevOnice wilde de Henk Ketelaar Schaatstoertocht laten plaatsvinden op een dag wanneer de eerste echte vorst in Nederland zou aantreden. Aankomend weekend is het zover, de Henk Ketelaar Schaatstoertocht start om 08:30 en duurt tot uiterlijk 17.00. Iedereen mag deelnemen en zelf een afstand kiezen van 5 tot 200 km.

Memorial
De heer Henk Ketelaar, zelf een fervent schaatsliefhebber, overleed op 13 januari 2011 op 67-jarige leeftijd. Directie en personeel van FlevOnice willen de naam van de heer Henk Ketelaar in ere houden door een schaatstoertocht te organiseren.

Als eerbetoon aan de overleden grondlegger van FlevOnice wordt deze toertocht niet voorzien van commentaar en wordt het ook niet muzikaal ondersteund door een DJ of dweilorkest.

Inschrijven
De deelnemers kunnen zich terplekke inschrijven. De kosten voor deelname aan de toertocht voor volwassenen bedragen € 14,95 per persoon en voor jeugd t/m 12 jaar € 11,00 per persoon. De deelname geeft recht op een startnummer, stempelkaart, medaille en een lekkere kop snert.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.flevonice.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat