It giet oan: de Nierstichting IJsstrijd 2012

It giet oan: de Nierstichting IJsstrijd 2012 Biddinghuizen - 17 februari 2012.  Hoewel de Elfstedentocht helaas niet doorgaat, giet de Nierstichting IJsstrijd 2012 wel oan! Op zondag 4 maart staan honderden schaatsliefhebbers op de schaatsbaan van FlevOnice in Biddinghuizen in de startblokken voor dit sfeervolle schaatsevenement.

Kinderen én volwassenen kunnen zich nu aanmelden via www.ijsstrijd.nl. De leerlingen van deze schaatsschool zijn alvast hard aan het trainen.

Deelnemers aan IJsstrijd staan voor de uitdaging zoveel mogelijk gesponsorde rondjes van vijf kilometer te schaatsen en zo geld op te halen voor de Nierstichting. De twee IJsstrijders die tot 24 februari het meeste sponsorgeld ophalen, winnen een schaatsclinic voor voor hun hele klas, gegeven door Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent en langebaanschaatster Moniek Kleinsman in samenwerking met Schaatsschool Eleven.

Ook dit jaar zamelt de Nierstichting geld in voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier.

Kinderen - tot 12 jaar - die op 4 maart komen schaatsen, dingen mee naar een inline-skate clinic voor de hele school. Per geschaatst rondje mogen zij een briefje invullen bij de stempelpost en deze in een pot doen. Aan het einde van de dag wordt uit deze pot de winnaar getrokken en bekend gemaakt wie de skate clinic heeft gewonnen voor zijn of haar school. Hoe meer rondjes je schaatst des te groter de kans dat jouw school wint.

Leerlingen krijgen een echte clinic van een skatedocent samen met van één van de toppers Sjoerd of Mariska Huisman, ambassadeurs van de KPN Junior Schaatsclub.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat