FlevOnice in november heropend

FlevOnice in november heropend Biddinghuizen - 4 november 2013.  FlevOnice, de langste kunstijsbaan van Nederland, opent in november voor het eerst sinds het faillissement van mei 2012 weer de deuren. Dat bevestigde de nieuwe eigenaar Joop Pinkster vrijdag.

De ijsbaan in Biddinghuizen moest anderhalf jaar geleden sluiten omdat er te weinig bezoekers kwamen. FlevOnice was onder schaatsers bekend vanwege de enorme lengte. Tussen de Flevolandse weilanden lag een outdoor kunstijsbaan van maar liefst vijf kilometer lang.

Die afstand is inmiddels met twee kilometer ingekort om de baan rendabel te houden. Op 22 november wordt FlevOnice officieel heropend, maar vanaf 15 november kunnen bezoekers er al terecht voor de flink uitgebreide kinderijsbaan en de nieuw aangelegde elektrische ijskartbaan. Als het weer meezit, kunnen de schaatsers vanaf 1 december de ingekorte kunstijsbaan op.

Uiteindelijk wil de vastgoedondernemer van FlevOnice een 'beweegpark' maken, waar ook in de zomer allerlei sportactiviteiten plaatsvinden. De plannen daarvoor zijn nog volop in ontwikkeling.

Bron: Schaatsen.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat