Bremerbergse Hoek beste terras van Flevoland

Bremerbergse Hoek beste terras van Flevoland Biddinghuizen - 8 juli 2014.  Vier Flevolandse terrassen hebben de top 100 van Misset Horeca gehaald. De hoogste notering is voor restaurant Bremerbergse Hoek in Biddinghuizen. Dat steeg van plaats 71 naar de 30-ste plaats.

Netl Park in Kraggenburg, een paar jaar geleden nog goed voor een vijfde plaats, staat op 36. Le Journal in Lelystad steeg van plek 80 naar 70. Nieuwkomer in de lijst is op plaats 73 het dakterras van het Lelystadse Flantuas.

Bremerbergse Hoek
In het juryrapport over de Bremerbergse Hoek viel te lezen: Op het Aquacentrum, langs het Veluwemeer vinden we Bremerbergse Hoek. En daar worden we blij van. Met name de netheid springt direct in het oog. De eerste indruk; verzorgd, ruimte tussen de tafeltjes,
netjes geklede medewerkers en geen zwerfvuil te bekennen. Hier zijn ze zuinig op hun terras. Goed voor het bedrijf, goed voor de gasten en goed voor een topnotering in deze lijst.


Goos Prins van de Bremerbergse Hoek liet in een reactie weten zeer verheugd te zijn met deze enorme stijging in de lijst.Redactie BHZNet.nl / Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat