Twaalf nominaties voor innovatieprijs de Bronzen Sikkel 2014

Twaalf nominaties voor innovatieprijs de Bronzen Sikkel 2014 Biddinghuizen - 21 augustus 2014.  Op AgroTechniek Holland 2014, het grootste agro-evenement in Biddinghuizen, lanceren 260 fabrikanten, importeurs en dealers talrijke primeurs op het gebied van trekkers, machines, apparatuur, melktechniek en stalinrichting.

De meest opvallende noviteit wordt bekroond met de Bronzen Sikkel, een innovatieprijs die door een vakjury wordt toegekend.

Alle deelnemers konden met hun innovaties meedingen naar deze noviteitenprijs.
Een vakjury bekeek bijna 80 inzendingen en beoordeelde in welke mate ze vernieuwend en onderscheidend zijn voor de toekomst van de agrarische sector. Dit leverde twaalf nominaties op.

Op de eerste beursdag, woensdag 10 september, wordt bekendgemaakt welke van deze genomineerden de winnaar wordt van de Bronzen Sikkel 2014.

"De innovaties zijn breed toepasbaar en interessant voor zowel boeren als loonwerkers. Het is een breed scala aan primeurs voor akkerbouwers en melkveehouders. We zijn verheugd dat er zoveel mooie Nederlandse inzendingen zijn. Dat wekt vertrouwen voor de positie van ons land in de mondiale ontwikkelingen qua landbouwmechanisatie".

De vakjuryleden zijn Gertjan Zevenbergen (AgriMedia/Landbouwmechanisatie en Veehouderij Techniek), Leo Tholhuijsen (Reed Business/TREKKER en Boerderij), Wim Claessens (CUMELA/Grondig), Hessel Doornbos (Agrio/AgraPower/trekkerweb.nl) en Han Reindsen (LTO/Nieuwe Oogst).Alles wat boeren boeit
AgroTechniek Holland biedt 'alles wat boeren en loonwerkers boeit'. De beurs is van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september dagelijks open van 10 tot 17 uur in Biddinghuizen.

Actuele informatie is te vinden op www.agrotechniekholland.nl.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat