Broekman en Weisz draaien in Biddinghuizen

Biddinghuizen - 16 april 2015.  Acteurs Manuel Broekman en Geza Weisz zijn twee van de hoofdacts op het Totally Summer-festival dat deze zomer door Europa trekt. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt. De aftrap van de tour vindt plaats op 13 juni in attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen.

Daarna trekt Totally Summer editie 2015 twee maanden lang langs de Europese badplaatsen. De afsluiting van de tour is op 19 september in Den Bosch.

Twee andere hoofdacts zijn dit jaar Kraantje Pappie, die vorige jaar een zomerhit had met Mijn nacht, en Feestdjruud, momenteel één van de meest gewilde festival-acts in zijn genre. Ruud tourt al voor het vierde jaar mee met Totally Summer, Kraantje Pappie is voor het tweede jaar op het zomerfestival te zien.

Het reizende feestprogramma is daarna onder meer nog in Albufeira, Marmaris, Barcelona, Chersonissos, Mallorca, Sunny Beach en Rimini te zien. In totaal trekt het muziekfestival elke zomer meer dan 80.000 bezoekers. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Bron: NU.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat