Succesvolle tweede editie van Groentechniek Holland

Succesvolle tweede editie van Groentechniek Holland Biddinghuizen - 11 september 2015.  De tweede editie van het evenement GroenTechniek Holland is succesvol verlopen. Beursmanager Willem Bierema: "Maar liefst 21.806 professionals werkzaam in de groene openbare ruimte passeerden tussen 8 en 10 september de entree tijdens de tweejaarlijkse vakevenement in Biddinghuizen."

"21.806 is een lichte stijging ten opzichte van de 21.469 bezoekers in 2013 tijdens de eerste editie. Ruim 160 deelnemers presenteerden meer dan 4.000 machines van ruim 550 merken. Ze waren niet alleen tevreden over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, maar ook over de overzichtelijke en strakke opzet van het evenement, de locatie en de parkeerfaciliteiten. Kortom een geslaagde tweede editie."Tevreden deelnemers
Leonard Huissoon van Diverto is zeer tevreden: "Wij hadden een prima beurs hetgeen zeker resulteert in concrete verkoop. We hadden naast contact met veel Nederlandse dealers ook bijna 30 nieuwe, serieuze contacten, met een dealer uit Duitsland maar ook een gemeente uit België. Het was voor ons kortom een goed publiek. Ook over de strakke en goede organisatie zijn we zeer tevreden."

Eim Klienloog van Stierman de Leeuw trof bezoekers die goed geïnformeerd waren en zeer gerichte belangstelling toonden. "Het is voor ons een unieke gelegenheid om in contact te komen met eindgebruikers zoals hoveniers, aannemers in groenvoorziening, loonwerkers en gemeenten. Iedere professional werkzaam in het openbare groen zou verplicht een dagje moeten uittrekken voor een bezoek aan dit groenevenement, dan zijn ze helemaal op de hoogte en dat verdient zich zeker terug."

Joop Hoenderboom van Unimog/Mercedes-Benz Nederland is positief omdat hij "de juiste doelgroep trof die wij ook zochten. Dat leidde zelfs tot veel interessante leads, daarover zijn wij dan ook zeer tevreden."Vredo wint innovatieprijs Gouden Klavertje Vier
Vredo Dodewaard BV wint met de DDS-zaaimethode voor sportvelden Sport Serie met Dual Dosage/Depth system het Gouden Klavertje Vier, de innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op GroenTechniek Holland. De vakjury over deze winnende innovatie: "DDS maakt het mogelijk om twee zaden (grassoorten) onafhankelijk van elkaar in een werkgang te zaaien. De hoeveelheid en werkdiepte is onafhankelijk van elkaar in te stellen. Dat zorgt ervoor dat beide zaadsoorten voldoende mogelijkheden krijgen om te kiemen. Door bijvoorbeeld veldbeemdzaad niet samen maar onafhankelijk van het Engels raaigas op de juiste diepte en in de juiste hoeveelheid in de zode te brengen, kiemt het veldbeemd sneller en neemt het aandeel in de zode toe en zal het ook langer in de zode aanwezig zijn. Door in een werkgang te zaaien kun je dus op arbeidskosten besparen en krijg je sneller, een betere grasmat."

Volgende editie
GroenTechniek Holland vond plaats van 8 tot en met 10 september in Biddinghuizen. De organisatie, in handen van de GroenTechniek Holland BV, een dochter van de Fedecom, kijkt uit naar de volgende editie van dit tweejaarlijkse-vakevenement. Alle actuele informatie is te vinden op http://www.groentechniekholland.nl.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat