Agrotechniek Holland in 2016 van 7 t/m 10 september

Agrotechniek Holland in 2016 van 7 t/m 10 september Biddinghuizen - 10 december 2015.  De acquisitie voor de vierde editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is gestart. "De eerste inschrijvingen voor dit inmiddels beproefde outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie komen al binnen," aldus beursmanager Willem Bierema.

Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 wordt Alles wat boeren boeit getoond aan de verwachte tienduizenden akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en een ieder die werkzaam is in de landbouw.

De demonstraties op ruim 40 hectare demoterrein en het Trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen worden wegens succes geprolongeerd. Zo komen alle nieuwste machines en trends in de landmechanisatie in de exposities en demonstraties letterlijk weer tot leven op dit agro-evenement dat in nauwe samenwerking met vele partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd wordt.

www.agrotechniekholland.nl
Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde vanaf 2010 drie succesvolle edities met meer dan 400 exposerende merken en ruim 50.000 bezoekers. Alle actuele informatie is te vinden op http://www.agrotechniekholland.nl.

De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom, de fusie-organisatie van Federatie Agrotechniek en COM.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat