Schaatstoertocht bij Flevonice

Schaatstoertocht bij Flevonice Biddinghuizen - 6 februari 2016.  Op zaterdag 20 februari organiseert Flevonice de laatste schaatstoertocht van dit winterseizoen. Na meerdere verzoeken vanuit abonnementhouders is besloten om twee weken voor het einde van het winterseizoen nog eenmaal een schaatsevenement te organiseren.

Voor een deelname aan de schaatstoertocht, waarbij er wordt gestempeld en waarbij er Koek & Zopie ondersteuning plaatsvindt langs de ijsbaan, kun je kiezen uit twee deelnemerspakketten. Ieder pakket is hierbij anders van inhoud.

Een deelnemerspakket is exclusief entreeticket voor de ijsbaan. Winterseizoen- en rittenkaarthouders zijn op vertoon van hun pas of kaart vrij van betaling van entree (maar moeten dus nog wel een pakket aanschaffen).

Klunen
Naast de schaatstoertocht vindt er in de middaguren ook het Open Nederlands Kampioenschap Klunen plaats op het kluunparcours van Flevonice. Als deelnemer aan de schaatstoertocht kun je hier natuurlijk gratis aan meedoen en proberen Open Nederlands Kampioen te worden.

Meer informatie vindt u op de website van Flevonice.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat