Congres Sport & Business bij Flevonice

Biddinghuizen - 11 mei 2016.  Op donderdagmiddag 2 juni vindt het congres Sport & Business plaats bij Flevonice in Biddinghuizen. Sportservice Flevoland organiseert deze bijeenkomst samen met de Provincie Flevoland, met als doel organisaties die op het gebied van sport en leisure actief zijn, met elkaar in verbinding te brengen.

Tijdens de bijeenkomst zijn er diverse sprekers.

Björn Kuipers
Björn Kuipers geeft u een indruk van zijn leven als topscheidsrechter. Naast zijn werkzaamheden voor de KNVB als beste scheidsrechter van Nederland, is hij eigenaar van een Jumbo supermarkt in Oldenzaal. Op bevlogen wijze legt hij de link tussen het ondernemen en de topsport met unieke voorbeelden uit het internationale voetbal en de dagelijkse praktijk van zijn eigen supermarkt.

Esther Vergeer
Esther Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen tennis en won maar liefst 470 wedstrijden op rij. Esther zet zich onder meer in voor de door haarzelf opgerichte Esther Vergeer Foundation om kinderen en jongeren met een beperking kennis te laten maken met sport en de positieve effecten hiervan. Op inspirerende wijze vertelt zij over doorzettingsvermogen en het omgaan met tegenslagen, ervaringen die zij nu gebruikt in haar huidige maatschappelijke carrière.

De Provincie Flevoland en de Flevolandse gemeenten vinden het belangrijk dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen. Daarom wordt ter afsluiting van de bijeenkomst het visiedocument 'Regionaal Netwerk Aangepast Sporten' ondertekend door de gedeputeerde van de Provincie en de wethouders van alle Flevolandse gemeenten.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van SportFlevo

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat