Defqon.1 op punt van beginnen

Biddinghuizen - 23 juni 2016.  Op het evenemententerrein bij Walibi Holland wordt komend weekeinde het Defqon.1 Weekend Festival gehouden. Het organiserende Q-Dance is nog volop bezig met de laatste voorbereidingen.

Door de vele regenval van de afgelopen periode, wordt bezoekers bijvoorbeeld aangeraden voorbereid te zijn op meer slecht weer, "omdat het weer ondanks goede verwachtingen onvoorspelbaar is", zo schrijft Q-Dance. Er wordt bovendien met man en macht gewerkt aan de gebieden waar de campings en parkeerterreinen zitten. Er worden bijvoorbeeld extra platen gelegd en water wordt verwijderd.

Laarzen
Bezoekers wordt bovendien gevraagd om rekening te houden met, desondanks, hier en daar toch nog een drassig terrein. Voldoende kleding en laarzen en een extra dik onderzeil voor de tent kunnen bijzonder goed van pas komen. "Maar neem ook zonnebrand mee, want we verwachten ook mooi weer", schrijft de organisatie.

Defqon.1
Defqon.1 wordt gehouden van 24 tot en met 26 juni op het evenemententerrein naast Walibi Holland aan de Spijkweg. Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via http://defqon1.tickets.q-dance.com/. Weekendkaarten en dagkaarten voor zaterdag zijn uitverkocht.

Defqon.1 wordt sinds 2011 gehouden in Biddinghuizen en staat internationaal hoog aangeschreven. Vanuit binnen- en buitenland reizen dansliefhebbers van de hardere stijlen af naar Biddinghuizen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat