Ruim 16.000 bezoekers bij GroenTechniek Holland

Ruim 16.000 bezoekers bij GroenTechniek Holland Biddinghuizen - 15 september 2017.  De derde editie van het evenement GroenTechniek Holland is goed verlopen. "Zeker gezien de mindere weersomstandigheden", aldus de organisatie. Ruim 16.000 professionals werkzaam in de groene openbare ruimte passeerden tussen 12 en 14 september de entree tijdens dit tweejaarlijkse vakevenement in Biddinghuizen.

Ze zagen ruim 4.000 machines van 450 merken die werden getoond door ruim 170 deelnemers.

Beursmanager Willem Bierema: "Het waren weliswaar minder bezoekers, maar men was tevreden omdat de kwaliteit van het bezoek goed was, zo hoorden we terug van het merendeel van de exposanten. De serieus geïnteresseerde klanten met aankoopplannen kwamen, maar men zag ook nieuwe bezoekers. Ondanks de storm en regen bleef het beursterrein goed begaanbaar en de gangpaden droog, dus we ondervonden gelukkig geen problemen met de opbouw en organisatie van deze buitenbeurs. Kortom een geslaagde derde editie". Bierema kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar de volgende editie van GTH, die gaat plaatsvinden in september 2019.

Ramm BV wint Gouden Klavertje Vier
De innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op GroenTechniek Holland, het Gouden Klavertje Vier, ging naar Ramm BV, met Oeliatec Mollen Artiflex.

Winnaar Gouden Klavertje Vier (foto: GroenTechniek Holland, rechtenvrij)

Kokende waterdruppels
De vakjury over deze winnende innovatie: "Dit is het eerste onkruidbestrijdingsvoertuig dat met kokende waterdruppels CO2 neutraal werkt, geluidsarm is en geen roetuitstoot heeft, doordat de modulerende boiler in staat is op biodiesel op basis van plantaardige oliën te verbranden. Het is een multifunctioneel en duurzaam concept met elektrische aandrijving (ook van de pompen) en met lange werkduur van acht uur".

Alle actuele informatie is te vinden op http://www.groentechniekholland.nl.

Redactie BHZNet.nl / GroenTechniek Holland


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat