Open Coffee XL voor vrouwen bij Flevonice

Open Coffee XL voor vrouwen bij Flevonice Biddinghuizen - 27 september 2017.  Aanstaande woensdag 4 oktober organiseren AH Marketing Academie, Flevonice en Studio Lusin een Open Coffee netwerkevenement bij Flevonice. Het avondvullende programma van de Open Coffee XL is tijdens deze Ladies Special alleen voor vrouwen toegankelijk.

De gebruikelijke open coffee is een evenement dat in de ochtend plaatsvindt. Deze XL-editie is echter grotendeels 's avonds (16.30-22.00 uur) en omvat onder andere ook een diner. Er zijn zes presentaties van vrouwelijke ondernemers. "Zij vertellen over de zaken waar zij mee geworsteld hebben, hoe ze daarmee om zijn gegaan en wat wij daarvan kunnen leren", schrijft de organisatie. De presentaties worden in twee ruimten in drie rondes gegeven.

Tijdens het evenement is er volop gelegenheid tot netwerken. Ook kan een beursvloer, waarop diverse ondernemers zijn vertegenwoordigd, worden bezocht.

Aanmelden
Aanmelden kan nog tot en met 4 oktober (de inschrijftermijn is verlengd) via ahmarketingacademie.nl. De kosten bedragen €29,= per persoon en kunnen bij aanmelding direct worden voldaan. Meer informatie vind je op deze website.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat