Walibi Holland zoekt honderden nieuwe medewerkers

Walibi Holland zoekt honderden nieuwe medewerkers Biddinghuizen - 30 januari 2018.  Pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen is op zoek naar zo'n 550 nieuwe medewerkers. In april gaat het pretpark open en zijn er weer tientallen mensen nodig die de attracties bedienen, patat bakken en in de winkels komen werken.

Solliciteren kan via de website of door te reageren op een advertentie in de krant. Na de eerste sollicitatie volgt een auditie waar bekeken wordt hoe de potentiële medewerkers reageren op bepaalde situaties.

Minder gegadigden door aantrekkende economie
Volgens directeur Mascha van Til is het dit jaar iets moeilijker om aan seizoensmedewerkers en vakantiekrachten te komen vanwege de aantrekkende economie. Maar de bijzondere werkomgeving maakt volgens Van Til veel goed. Ook is de werksfeer onder het personeel gemoedelijk, aldus de directeur.

Het personeel dat vanaf 30 maart aan de slag gaat, moet nog wel een training ondergaan. Hoe intensief die is, hangt af van de plek waar iemand komt te werken. Voor bijvoorbeeld het bedienen van attracties is de opleiding wat langer.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat