Iconische club uit Ibiza geeft strandfeest bij Flevonice

Iconische club uit Ibiza geeft strandfeest bij Flevonice Biddinghuizen - 5 juli 2019.  Zaterdag 13 juli strijkt het wereldberoemde Cafe Del Mar neer bij Flevonice in Biddinghuizen voor een exclusieve beachparty. Vanaf 15.00 uur tot 23.00 uur kunnen de bezoekers nonstop genieten van de Ibiza sfeer tijdens dit lifestyle event.

De intieme beachparty zal aan het strand van het Flevomeer worden gehouden. Er zullen tenten verrijzen, diverse cocktail bars en een uitgebreide foodcourt en terrassen worden aangelegd. Ibiza staat bekend om haar bohemien sfeer. Een beetje hippie-achtig maar dan wel comfortabel en van een hoge kwaliteit. Dit maakt het eiland Ibiza uniek en aantrekkelijk om te bezoeken. Het is dan ook precies die ongedwongen sfeer die de organisatie naar Flevoland wil brengen.

Het event zal, net als in de club op Ibiza, beginnen als een lounge middag aan het strand. Waarbij de bezoekers zelfs hun zwemkleding mee kunnen nemen als ze willen. Naarmate de avond vordert zal ook de muziek hierin mee gaan en zal er volop gedanst gaan worden.

Muziek speelt daar uiteraard een grote rol in. Colors Of Ibiza heeft een zeer zorgvuldig samengestelde artiesten line up. Uit Ibiza komt de vaste resident DJ Ken Fan gevlogen om samen met de Nederlandse Cafe Del Mar afgevaardigde en Award Winning Remixer DJ Yves Eaux de ultieme Ibiza sound te draaien. Beiden treden wereldwijd op en zijn zeer geliefd vanwege hun draaistijl. Maar dat is nog niet alles. Ook Larsun Hesh uit Kiev zal zijn opwachting maken. Hij is de nummer 1 DJ/producer uit Oekraïne. De populaire Duitse DJ Frank Sonic zal zijn 'uber-coole' sound komen brengen. De Nederlandse DJ/producer C-Jay bracht maar liefst 2 albums uit op het kwaliteitslabel Bedrock van John Digweed en zal samen met Quinten De Rozario, bekend van de Roxy en Now & Wow, Leo Vanderweijden (Pacha) en Melvin Spix uit Maastricht voor een stukje Nederlandse inbreng zorgen.

De aanvang is vanaf 15.00 uur. Kaarten kosten €25,- Euro en zijn te bestellen via http://www.ColorsOfIbiza.com


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat