Mud Masters-parcours dit jaar ook individueel af te leggen

Mud Masters-parcours dit jaar ook individueel af te leggen Biddinghuizen - 26 augustus 2020.  Het parcours van Mud Masters 2020 in Biddinghuizen is dit jaar ook individueel af te leggen. Dat laat de organisatie weten. De wijziging in het beleid heeft te maken met corona.

Door de aanpassing wordt rekening gehouden met mensen die zich er niet prettig bij voelen om met grote groepen door de modder te banjeren. Dat zegt organisator André Skwortsow. Normaal gesproken vertrekt iedereen als onderdeel van een groep die wordt geselecteerd door de organisatie. Ze vertrekken met zo'n tien minuten verschil van elkaar. Op die manier wordt voorkomen dat er files ontstaan op het parcours.

In juni kreeg de organisatie te horen dat het jaarlijkse evenement ook in 2020 door kan gaan. De gemeente Dronten heeft daarvoor toestemming gegeven. Het was even spannend voor de organisatie, want corona dreigde roet in het eten te gooien. Reden dat Mud Masters door mag gaan is omdat het op een groot terrein wordt gehouden in de open lucht.

Inmiddels hebben al 5000 modderliefhebbers zich aangemeld.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat