Walibi-directeur wil open: "We maken er een supermarkt van"

Walibi-directeur wil open: Biddinghuizen - 4 mei 2021.  De directeur van pretpark Walibi in Biddinghuizen heeft in een interview met NPO Radio 2 aangegeven dat ze overweegt om het park te openen als supermarkt om zo toch bezoekers te kunnen ontvangen. Supermarkten mogen wel open, maar pretparken moeten nog even geduld hebben. Parken zouden op 11 mei weer open mogen, maar die datum is uitgesteld.

Directeur Mascha van Till geeft bij 't Wordt nu Laat van WNL aan teleurgesteld te zijn in het feit dat haar park nog niet open mag op 11 mei. "Ik heb dit niet zien aankomen, ik snap er ook helemaal niets van. Ons park is helemaal aangepast op anderhalve meter. Dus het is extra zuur dat we niet open mogen."

'Brood halen en achtbaan nemen'
Van Till vervolgt: "Ik heb morgen een meeting. En ik dacht: nou, we maken er een supermarkt van. We zetten mandjes bij de ingang. Dan kan je lekker komen shoppen, je brood komen halen en neem je ondertussen ook een achtbaan op anderhalve meter."

Hoe serieus het plan is en hoe het park denkt aan de regels voor een supermarkt te voldoen, is nog niet duidelijk. Een woordvoerder van Walibi zegt nog niet te weten wat de uitkomst van de meeting is waarin dit idee besproken wordt.

Bron: Omroep Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat