Strandpaviljoen Bremerbaai viert vijfde verjaardag

Strandpaviljoen Bremerbaai viert vijfde verjaardag Biddinghuizen - 21 juni 2021.  Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen mag dit jaar 5 kaarsjes uitblazen: het restaurant, direct gelegen aan het Veluwemeer en het Bremerbaaistrand, vierde op 13 juni haar vijfjarig jubileum.

Vijf jaar geleden werd een deel van de bosschages aan de rand van het Veluwemeer weggehaald. Er werd een compleet nieuw strand aangelegd. Wie nu aan het eind van de Bremerbergweg de Harderdijk op rijdt, ziet direct al een groot gebouw liggen: Strandpaviljoen Bremerbaai. Het paviljoen, dat bestaat uit een restaurant en cafetaria, blaast deze maand vijf kaarsjes uit op de taart.

Op 13 juni 2016 werd het restaurant geopend. Als je op het terras zit, kijk je zo naar Nunspeet en zie je elk uur het fietspondje naar Nunspeet aanmeren en weer wegvaren. Na een dagje op het water of aan het strand, kun je er 's avonds genieten van de ondergaande zon onder het genot van een drankje.

Personeel gezocht
Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Door corona mocht het paviljoen net als vele andere horecabedrijven dit jaar pas halverwege het seizoen open en is eigenaar Dick Boshuizen nu dringend op zoek naar personeel.

"Ben jij 16 jaar of ouder en heb je een gezonde dosis positiviteit en doorzettingsvermogen? Wil jij lekker verdienen en tegelijkertijd nieuwe vrienden maken? Dan wil jij werken bij Strandpaviljoen Bremerbaai! Wordt onderdeel van ons super leuke team! Stuur je sollicitatie naar Gerjan@bremerbaai.nl of loop even binnen en vraag naar de mogelijkheden! Wie weet zien we je snel!" aldus de Bremerbaai.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat