Thema Opwekking 2022 bekendgemaakt

Thema Opwekking 2022 bekendgemaakt Biddinghuizen - 5 juli 2021.  Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking, heeft vorige week bij Groot Nieuws Radio het thema van de 52ste Pinksterconferentie bekendgemaakt: 'Diep Geraakt'. De jaarlijkse conferentie vindt van 3 t/m 6 juni 2022 plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Ruben Flach: "We geloven dat als het woord van God gepredikt wordt - de boodschap van Jezus en het kruis - mensen van alle leeftijden en achtergronden diep geraakt zullen worden door de liefde van Jezus en door de Heilige Geest".

Samenkomen in de polder
Nadat er twee jaar geen fysieke Pinksterconferentie kon plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen, ziet de organisatie ernaar uit om met duizenden christenen uit heel Nederland samen Pinksteren te vieren. De afgelopen twee jaar werd de conferentie in digitale vorm aangeboden. De online edities werden bekeken door 300.000 kijkers, uit 95 landen.

Registratie voor alle bezoekers
Een belangrijke verandering ten opzichte van voorgaande jaren is dat alle bezoekers aan de Pinksterconferentie - dus ook daggasten - zich vooraf moeten aanmelden via de website. Aan deze beslissing liggen overheidseisen ten aanzien van veiligheid ten grondslag, waardoor het noodzakelijk is om te weten hoeveel mensen er op het terrein aanwezig zijn.

Start op 1 februari
De registratie voor de Pinksterconferentie start op 1 februari 2022. Vanaf die datum kan men zich opgeven als daggast, kampeerder en/of medewerker. Meer informatie komt de komende tijd beschikbaar via http://www.ikganaaropwekking.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat