Sprekers hoofd­programma Pinkster­­conferentie bekend

Sprekers hoofd­programma Pinkster­­conferentie bekend Biddinghuizen - 2 maart 2022.  'Diep geraakt' is het thema van de 52ste Pinkster­conferentie die Opwekking tijdens het pinkster­weekend van vrijdag 3 t/m zondag 6 juni organiseert. De conferentie vindt als vanouds live plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen maar kan ook digitaal meebeleefd worden.

De aftrap van de Pinksterconferentie is op vrijdagavond met een samenkomst waarin Christian Tan spreekt. Op zaterdagmorgen gaat J. John voor en 's middags is er een seminar in de grote tent met Jan Pool. Jannica van Barneveld staat op het programma voor zaterdagavond, en op zondagmorgen is het de beurt aan Ruben Flach en wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

Sing-in
"'s Middags kunnen we heerlijk samen zingen in de openlucht tijdens de Sing-in voor alle leeftijden", schrijft de organisatie. In de zondagavond­dienst gaat David de Vos voor en Henk Stoorvogel spreekt op maandagmorgen. De conferentie wordt afgesloten met een concert op maandagmiddag.

In de polder en digitaal
De Pinksterconferentie zal dit jaar weer als vanouds op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen worden georganiseerd. De registratie daarvoor is inmiddels in volle gang en duizenden kampeerders en daggasten hebben zich al aangemeld. "Naast het live-evenement in de polder is ook een digitale conferentie niet meer weg te denken", schrijft de organisatie. Een groot deel van het programma wordt uitgezonden via het digitale platform: de hoofdsamenkomsten zijn via livestream te volgen en daarnaast worden seminars digitaal aangeboden. "Daarmee maken we de conferentie ook voor mensen beschikbaar die thuis Pinksteren vieren of op de camping hun eigen 'lokale pinkstervuurtje' organiseren".

Redactie BHZNet.nl / Bron: Opwekking

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat