Fase 2A Smart Mobility Flevoland tijdens Walibi Fright Nights

Fase 2A Smart Mobility Flevoland tijdens Walibi Fright Nights Biddinghuizen - 24 augustus 2022.  De tweede fase van het project Smart Mobility Flevoland gaat vorm krijgen tijdens Walibi Fright Nights. Tijdens het project worden slimme mobiliteitsoplossingen getest en daarop verder ontwikkeld.

Met de SBIR Smart Mobility gaan bedrijven aan de slag om de bereikbaarheid in provincie Flevoland te optimaliseren door het ontwikkelen van slimme mobiliteitsoplossingen. De SBIR is een innovatietraject van RVO in samenwerking met de provincie Flevoland. Provincie Flevoland wil samen met de omliggende gemeenten en organisatoren van evenementen de bereikbaarheid van evenementen verder verbeteren. Tegelijkertijd gaat het om het ontwikkelen van een integrale en nieuwe vorm van samenwerking. "Daarvoor zoeken we naar slimme mobiliteitsoplossingen in de vorm van één integrale product-dienst combinatie", aldus de Provincie.

Selectie van twee voorstellen
Op maandag 13 juni vond de commissievergadering SBIR Smart Mobility fase 2A plaats. Er zijn voor fase 2A in totaal drie voorstellen beoordeeld en gerangschikt. De commissie heeft twee voorstellen geselecteerd waarvan de commissie adviseert een opdracht te gunnen voor het testen van een doorontwikkeld prototype of werkend systeem in een praktijksituatie.

Fase 2A wordt onder meer tijdens Walibi Fright Nights uitgevoerd. Het maximum bedrag per onderzoek (fase 2A) bedraagt € 200.000,- (inclusief btw). De provincie Flevoland heeft in overeenkomst met het advies van de beoordelingscommissie, unaniem besloten om de voorstellen van TripService en Sweco Nederland te honoreren met een opdracht.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat