NJOY probleemloos verlopen

NJOY probleemloos verlopen Biddinghuizen - 16 juni 2004.  Het muziekfestival NJOY in Biddinghuizen is afgelopen weekeinde probleemloos verlopen voor zover het de politie-aangelegenheden betreft.

Slechts een tiental bezoekers werd betrapt op het bezit van verdovende middelen. Een daarvan had een behoorlijke hoeveelheid pillen bij zich en leek te willen gaan dealen. In een aantal gevallen werden de straffen direct opgelegd, die uiteen liepen van 225 euro tot 80 uur dienstverlening. In vijf gevallen wordt de zaak voor de rechter gebracht.

Er deden zich nagenoeg geen geweldsdelicten voor en slechts tweemaal werd aangifte gedaan van diefstal. De door de organisatie op het terrein geplaatste lockers werden goed gebruikt.

Tweemaal werd een bezoeker betrapt op het bezit van traangas.

Twee bezoekers kwamen per taxi en dachten zonder te betalen in de menigte op te kunnen gaan. Zij konden snel worden getraceerd. De zaak wordt afgedaan als een civiel geschil.

De politie heeft voor het festival, dat in twee dagen werd bezocht door ruim 45.000 bezoekers, slechts ongeveer 50 medewerkers ingezet. De samenwerking met de Security van de organisatie verliep goed.

Bron: Politie Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat