Walibi World genomineerd

Biddinghuizen - 5 januari 2005.  Walibi World in Biddinghuizen is genomineerd voor de Toerned Attractie Award, welke op 11 januari aanstaande om 11.00 uur op de Vakantiebeurs in Utrecht zal worden uitgereikt door de Nederlandse federatie van dagrecreatiebedrijven.

De andere genomineerden zijn De Efteling in Kaatsheuvel, Toverland in Sevenum en het BillyBird Park Hemelrijk in Vonkel.

Walibi
Het onlangs van naam veranderde Walibi World (voorheen SixFlags) staat bekend als het park voor sensatiezoekers. Achtbanen en andere spannende attracties zijn hier dan ook goed vertegenwoordigd. Als zodanig neemt Walibi World een bijzondere plaats in in de Nederlandse dagrecreatiemarkt. Erg sensationeel vond de jury de Goliath. Deze enorme achtbaan is voor een speciale doelgroep een ware sensatie door haar hoogte en de snelheden die worden bereikt.

Marketing
Een bijzondere vermelding kreeg het park ook voor de opvallende marketing-acties naar de zakelijke markt. Innovatief denken blijkt uit de ideeën die Walibi World heeft om met ‘digitale piepers’ (Q-bots), die aan de gasten worden verhuurd, iets te doen aan de wachtrijen. Hoewel dit idee niet geheel nieuw is heeft Walibi het voor het eerst in Nederland toegepast.

In 2003 ging de prijs naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat