Het regende echt vrijkaarten bij Walibi World

Het regende echt vrijkaarten bij Walibi World Biddinghuizen - 2 april 2006.  Walibi World haalde zaterdag wel een heel verrassende stunt uit.

Een week geleden maakte het park bekend dat het op 1 april om tien uur ’s ochtends entreebewijzen zou regenen boven het park. Velen dachten dat het een 1 april grap zou gaan, maar niets bleek minder waar!


De hele week werd er druk gespeculeerd of de aangekondigde stunt echt zou zijn. Ongeveer 150 mensen durfden toch het risico aan om vanochtend vroeg naar Walibi World te komen. Er kwamen zelfs mensen uit Rotterdam en België. Tot vlak voor tienen bleef het een groot raadsel of er echt entreebewijzen uit de lucht zouden gaan vallen.Terwijl de mensen werden opgewarmd met koffie, thee en natuurlijk de warme knuffels van Walibi, ontstond er ineens hilariteit. Er vloog een klein vliegtuigje boven het park en ja hoor, er viel ook nog wat uit! Toen de eerste kinderen een Walibi knuffeltje en een écht entreebewijs hadden gevangen, begon de menigte alle kanten op te rennen om er ook één te bemachtigen.


Bekijk Walibi Web voor meer Info

Foto's: Nick Creutzburg

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat