Walibi World zoekt levende vogelverschrikkers

Biddinghuizen - 29 september 2006.  Walibi World roept iedereen op om tijdens de ongeluksdag vrijdag 13 oktober een hele nacht als vogelverschrikker te komen “hangen” in het park.

Helden die dit aandurven én het volhouden, steunen hiermee het project HANG AROUND. Daarnaast worden de deelnemers beloond met twee weken lang gratis entree tot Halloween in Walibi World.

Halloween is al jarenlang het spannendste en meest onheilspellende evenement van Walibi World. Dit jaar wordt dat nog eens versterkt doordat het twee weken durende evenement begint in oktober op de ongeluksdag vrijdag de 13e.

Om tijdens deze dag “rare vogels” op afstand te houden, zoekt Walibi World levende vogelverschrikkers. Jong en oud wordt daarom opgeroepen zich aan te melden bij Walibi World om, verkleed als vogelverschrikker, het park te komen bewaken tijdens de spannendste nacht van het jaar.

Meld je aan
Tot uiterlijk 6 oktober kunnen vrijwilligers zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: alice.kroeze@cda-parks.com. Na zich aangemeld te hebben vóór 6 oktober kunnen de geïnteresseerden zich op donderdagavond 12 oktober om 23.00 uur, verkleed als vogelverschrikker, melden aan de poort van Walibi World.

Vanaf middernacht worden de deelnemers op hun plek gezet om hier vervolgens 12 uur lang te blijven hangen. Iedereen die niet in slaap valt en de enge geluiden van de nacht kan doorstaan, verdient naast de eeuwige eer, twee weken lang gratis entree tot Walibi World tijdens het Halloween evenement.

Daarnaast steunen ze op deze manier het project HANG AROUND, doordat Walibi World voor iedere levende vogelverschrikker 10 gratis entreebewijzen doneert voor de finale van HANG AROUND in Walibi World volgend seizoen.

Hangen voor een betere sfeer in de buurt
Walibi World wil met deze actie de aandacht vestigen op het HANG AROUND project. HANG AROUND is een initiatief van Stade Advies en ‘En toch…’ producties en wordt ondersteund door Stichting DOEN, Jantje Beton, de Nationale Jeugdraad en Walibi World. Het betreft een landelijke wedstrijd, waarin “hangjongeren” de kans krijgen om het vaak negatieve beeld dat mensen van ze hebben te veranderen.

In tien gemeenten in Nederland worden jongeren uitgedaagd om een positieve actie in hun eigen buurt op touw te zetten. Hiermee strijden ze om de titel ‘Hangplek van Nederland 2007’. De spannende Halloween Hangactie in Walibi World wordt de symbolische start van de 2e editie van dit project.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat