Iron Maiden bevestigd

Biddinghuizen - 1 februari 2007.  Iron Maiden staat dit jaar voor het eerst op het podium van Fields of Rock. Vorig jaar gaven zij nog een spetterend optreden voor 14 000 bezoekers in de uitverkochte Brabanthallen. De organisatie is trots aan te kondigen dat de band op zaterdag 16 juni de slotact op het hoofdpodium is.

Fields of Rock vindt plaats op 16 en 17 juni op het Evenemententerrein Walibi World te Biddinghuizen. De kaartverkoop start zaterdag 10 februari om 10.00 uur.

Op de tweede dag sluit Ozzy Osbourne het festival af op het hoofdpodium. In 2005 gaf Ozzy Osbourne met zijn band Black Sabbath een optreden op Fields of Rock. De zanger heeft wereldwijd al meer dan 50 miljoen solo albums verkocht en met Black Sabbath meer dan 100 miljoen albums. In de zomer van dit jaar komt zijn nieuwe album uit.

De metal band Black Label Society gaat dit jaar als de special guest van Ozzy Osbourne mee tijdens zijn Europese tournee. Gitarist Zakk Wylde zal op Fields of Rock te zien zijn samen met zijn band Black Label Society maar zal ook mee spelen in de begeleidingsband van Ozzy.

Motörhead keert dit jaar weer terug naar Fields of Rock. Eind vorig jaar waren Lemmy en zijn mannen voor het laatst te zien in Nederland in een uitverkochte Waerdse Tempel. De Britse rockformatie bracht in juli 2006 alweer hun 23ste album 'Kiss of Death' uit. Op Fields of Rock zullen zij o.a. een aantal van de grote hits uit hun 31-jarige carrière spelen.

De New Yorkse band Life Of Agony werd in hun eerste jaren beschreven als een hardcore en metalband, maar de laatste jaren maken zij toch meer rockmuziek. Frontman Keith Caputo is momenteel bezig zijn solo carrière van de grond te krijgen. Deze zomer staat de zanger samen met zijn band Life of Agony op het podium van Fields of Rock.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat