Walibi World zoekt monsters

Walibi World zoekt monsters Biddinghuizen - 4 juli 2007.  Van 13 t/m 28 oktober staat Walibi World in het teken van Halloween. Het festival kent twee varianten. Overdag kan het hele gezin gezellig griezelen tijdens Walibooehh!!!

Daarnaast is elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond in de periode van 13 t/m 28 oktober niemand meer veilig tijdens de acht Fright Nights.

Walibooehh
Tijdens Walibooehh!!! is Walibi Land, het gebied voor de kleintjes, omgetoverd tot het erf van de familie vogelverschrikker. Samen leven ze in een Spookboerderij, waar kinderen met ouders een kijkje kunnen nemen, als ze durven natuurlijk. Zodra de zon onder is, gaat het echt beginnen met de Fright Nights. Dr.Shock zaait angst in het park. Een bezoek brengen aan één van zijn drie haunted houses is op eigen risico. Zijn monsters zullen er alles aan doen de gasten de stuipen op het lijf te jagen. Niemand is nergens meer veilig - ook op straat niet.

Monsters gezocht
Achter de schermen is Dr. Shock zich aan het voorbereiden en zoekt hij nog 100 monsters, die de gasten overdag lekker laten schrikken en 's avonds koude rillingen bezorgen. Op 7 juli, 14 juli en 25 augustus vinden er extra auditieronden plaats voor de rollen van monsters, vogelverschrikkers, freaks of griezels. De gelukkigen die geselecteerd worden krijgen een rol tijdens Halloween.

Bron: Rides.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat