Ontmoet de familie vogelverschrikker

Ontmoet de familie vogelverschrikker Biddinghuizen - 3 oktober 2007.  Het is herfstvakantie, de bladeren vallen van de bomen en de nevel hangt over Walibi World. De familie vogelverschrikker én de nare plaaggeest zijn in Walibi World komen wonen. Gezinnen met kinderen kunnen dit ontdekken tijdens de herfstvakantie, van 13 tot en met 28 oktober 2007, in Walibi World.

Walibi Land, het gebied met attracties voor de kleine helden, is tijdens Walibooehh!!! omgetoverd tot een groot boerenerf bewoond door de familie vogelverschrikker. Via grote houten deuren kunnen kinderen met hun ouders een kijkje nemen in de spookboerderij, waar de vogelverschrikkers zijn te vinden.

Plaaggeest gezocht
De plaaggeest dwaalt rond door Walibi World en heeft een hekel aan vrolijkheid en plezier. Hij haalt de raarste streken uit om Walibi en z'n vriendjes te grazen te nemen. Komt iemand de plaaggeest tegen? Roep dan de politieagent, die kan de plaaggeest oppakken. Maar of dat gaat lukken.In de spannende show "Walibi en de plaaggeest", in het Walibi Theater, ziet iedereen hoe dit af gaat lopen.

Halloween Fright Nights
Waliboeehh!!! doorstaan? Dan is het tijd om kennis te maken met de Halloween Fright Nights. Een angstaanjagend leger van gruwelijke monsters zorgt ervoor dat de bezoekers zich nergens meer veilig voelen. De Halloween Fright Nights vinden plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond in de periode van 13 tot en met 28 oktober 2007 van 18.00 uur tot 22.00 uur. De adviesleeftijd voor deze avonden is 12 jaar en ouder. Meer informatie over Walibooehh!!! en de Halloween Fright Nights is te vinden op http://www.walibiworld.nlWalibi World

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat