Halloween Fright Nights in Walibi World

Biddinghuizen - 9 oktober 2007.  Meer Haunted Houses, meer Scarezones, meer shows én meer acteurs maken de Halloween Fright Nights in Walibi World intenser en grootser dan ooit te voren.

De Halloween Fright Nights vinden plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond in de periode van 13 tot en met 28 oktober van 18.00 uur tot en met 22.00 uur. Walibi World waarschuwt dat tijdens deze avonden niemand meer veilig is.

Populair
Al acht seizoenen lang is Halloween het meest populaire evenement van Walibi World. Dit is niet voor niets. “Ons doel is om onze gasten een avond vol Halloween spanning te bezorgen, die ze nergens anders kunnen vinden. Wij gaan hierin zo ver mogelijk en balanceren op de uiterste rand van intensiteit. In 2006 waren twee Halloween Fright Nights volledig uitverkocht. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om vooraf entreebewijzen online te kopen,” aldus Marjolein van de Stolpe, Hoofd Operationele Zaken van Walibi World.

Tijdens de Halloween Fright Nights heersen Dr. Shock en zijn leger van gruwelijke monsters
over Walibi World. De bezoekers zijn nergens meer veilig, want in de verschillende Haunted Houses, Scarezones en shows worden ze meegezogen in een bloedstollende nachtmerrie.Haunted Houses
In het krankzinnige ziekenhuis van Dr. Shock: House of Shock: Resurrection voeren doorgedraaide doktoren en zusters lugubere experimenten op patiënten uit. Blijven bezoekers toeschouwers of worden zij onderdeel van een experiment? In de Mystery Ranch: Alien Attack loert overal gevaar. De dodelijke aliens zijn in strijd met kettingzaag bewapende rednecks en zorgen ervoor dat iedereen richting het maïsveld wordt gedreven. Snel wegvluchten blijkt hier helaas geen optie… Nieuw is dit jaar Club Roxy: After Hours. Een underground party loopt totaal uit de hand en slaat om in lugubere en bloedstollende gebeurtenissen. Gelukkig onderdrukken basdreunen de angstkreten van de bezoekers.

Scarezones
De door Dr. Shock verzamelde angst is omgezet in verse monsters bij The Point of Fear.
Deze verse, hongerige monsters zijn op zoek naar nieuwe monsters…. Wie gaan dat worden? Boeren, burgers en buitenlui, welkom in Carnival of Freaks. Beleef angstige momenten met de freaks van het carnival. Het enige circus waar de clowns lachen en de gasten schreeuwen om genade. Harvest, de nieuwe spookstad in Walibi World, komt weer tot leven. In 1933 is deze stad overvallen door een vreselijke ziekte. De bloeddorstige zombies jagen op vers bloed.

Shows
Bij de start van de Halloween Fright Nights demonstreert Dr. Shock zijn angstmachine tijdens de Scarymony. Wie heeft het lef om deze test te doorstaan? Het leger van het monsters van Dr. Shock is angstaanjagend groot geworden. Het is tijd voor een nieuwe leider! Zal deze gecreëerd worden tijden de eindshow Ultimatie Shock Therapie? Alle bezoekers moeten op blijven letten, want uit het niets is daar het Chainsaw Drill Team. Marcherend door het park, zoeken zij ledematen van bezoekers.

Walibooehhh!!! Gezellig griezelen
De Halloween Fright Nights zijn te intens voor jonge kinderen. De adviesleeftijd voor dit evenement is 12 jaar en ouder. Gezinnen met jonge kinderen kunnen overdag, in de periode van 13 tot en met 28 oktober 2007, gezellig griezelen met de familie vogelverschrikker en de plaaggeest tijdens Waliboehhh!!! Meer informatie over de Halloween Fright Nights en Walibooehh!!! is te vinden op http://www.walibiworld.nl

Walibi World

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Copyright 2022, de Flevoboulevard. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: Sybit | Software op Maat